LED-spots zijn eenvoudig te monteren. Geniet van prachtig ontworpen LED-spots die energiezuinig zijn en langer meegaan dan de standaard en gewone spots. Geef uw huis een langer durende met laag stroomverbruik make over met onze brede waaier van spots die gemakkelijk deel kunnen worden van uw decor en stijl. Bij Tonycohen vindt u een breed scala aan kleuren, ontwerpen en functies die aan uw behoeften zullen voldoen, van kantelbare en roterende spots tot een meer vaste inbouwlamp die uw kamer een statement zal geven.

Bespaar geld met onze LED spots.

Gewone spots zijn aan vervanging toe wanneer ze worden gebruikt met standaard lichtbronnen, kies voor LED spots die veel langer meegaan en energiezuiniger zijn, waardoor u geld bespaart! Kies uit ons ruime assortiment plafond Led spotjes wand LED spots of inbouwspots voor elke ruimte in uw huis.

Stijlvolle LED-spots voor elke levensstijl

Met LED spots kunt u uw interieur op een stijlvolle en energiezuinige manier verlichten. Een LED spot met meerdere verstelbare spots kan zorgen voor sfeervolle accentverlichting in uw kamer. Vind uw perfecte LED spots voor energiezuinige basisverlichting!

Hulp of advies nodig als het gaat om LED verlichting?

Bij tonycohen zult u merken dat er altijd hulp beschikbaar is om u te helpen bij het vinden van de juiste spot. U kunt contact met ons opnemen van maandag tot vrijdag tussen 8u en 17u via e-mail, chat of u kunt ons bellen. Wij bieden gratis advies en helpen u aan de juiste lamp voor u.

Wij bieden betaalbare en energiezuinige gloeilampen bij Solar verlichting. Kies uit LED’s die een langere levensduur hebben tot energiezuinige halogeenlampen met een prachtige lichtopbrengst. Creëer sfeervolle en gezellige verlichting in uw woon- of slaapkamer door te kiezen voor een lager lumen/wattage vermogen. Ga voor de keuken en werkruimten voor een fellere en sterkere lichtbron om het extra licht te geven dat nodig is. Helderheid wordt nu gedefinieerd in lumen, aangezien dit de hoeveelheid licht is die door een lamp wordt geproduceerd. Wattage meet de energie-output. Als u echter gewend bent om naar het wattage van een gloeilamp te kijken, is dit geen probleem, aangezien wij bij de beschrijving van de lamp zowel lumen als wattage vermelden.

Wij hebben een selectiegids voor het kiezen van lichtbronnen. U kunt eenvoudig filteren op het type lamp dat u wilt, de kleur en de mogelijkheid om te dimmen.

Welke lamp is het meest geschikt voor mijn huis?

Tonycohen heeft de perfecte lamp voor elke ruimte in uw huis. Wij hebben een ruim assortiment lampen voor binnen en buiten, waaronder wandlampen, hanglampen, plafondlampen, spots, inbouwspots en vloerlampen. Van retro tot modern, van antieke look tot industriële stijl en rustiek design, lampen die een aanvulling zijn op uw kantoor of bedrijf, Tonycohen is de plek voor u! In een grote en ruime kamer raden wij u aan om een opvallende lamp te kiezen die een statement zal maken. Bijvoorbeeld een kroonluchter met 5 tot 10 armen om uw kamer een klassieke en elegante uitstraling te geven. Als u wilt kunt u retro gaan met een hanglamp die tot 3 lampenkappen heeft of meerdere hanglampen combineren om u maximale verlichting te geven boven een eethoek. Wat dacht u van een booglamp, modern en stijlvol, die bij uw interieur past. Spots zijn ideaal wanneer u licht op een object wilt richten en waterdichte spots zijn een goede toepassing voor badkamer, keuken of tuin. Bij Tonycohen vindt u zeker zowel trendy als stijlvolle verlichting die altijd aan uw wensen voldoet.